CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

PENTRU NOI INCHEIEREA UNEI VANZARI NU ESTE SFARSITUL CI INCEPUTUL UNEI RELATII DE COLABORARE !

De aceea venim in intampinare dvs. cu un pachet complet de servicii post vanzare si va punem la dispozitie accesorii, consumabile, service in perioada de garantie cat si in afara acesteia si nu in ultimul rand piese de schimb.

REPARATII, SERVICE, GARANTIEPe partea de reparatii, tehnicieni nostrii va ofera reparatii de calitate, cu piese de schimb originale furnizate de catre producatori sculelor electrice, efectuate in cel mai scurt timp, atat in perioada de garantie, cat si in postgarantie.

Produsele care au nevoie de reparatii sunt colectate prin intermediul biroului de receptie al departamentului Service si sunt preluate de specialistii nostri specializati in reparatii scule electrice. Acestia analizeaza defectiunile fiecarui produs si comunica printr-un deviz, realizat in cel mai scurt timp operatiunile necesare pentru punerea in functiune a aparatelor si durata de executie a lucrarii.

Toate tipurile de produse comercializate de magazinul nostru beneficiaza de consultanta tehnice gratuita si de service performant asigurat de o echipa bine pregatita in domeniul tehnic.

Va asiguram intretinere periodica planificata, conform specificatiilor producatorilor si in baza unui contract de service, astfel incat sculele electrice sa fie intretinute corespunzator si pentru a elimina eventualele probleme care pot sa apara din cauza intretinerii necorespunzatoare.

Unealta dumneavoastră se află pe mâini bune

Piese de schimb originale

Pentru cei care au nevoie de diverse componente sau piese de schimb va oferim posibilitatea de a le comanda, pentru produsele comercializate de noi. Pentru a comanda piese de schimb sunt necesare informatii detaliate cu privire la marca produsului , denumirea produsului, codul de produs. seria de fabricatie (ocazional), de asemenea, tehnicieni nostri va pot solicita informatii suplimentare pentru a va ajuta sa identificati corect produsul si piesa necesara.

Contact service si piese de schimb

Pentru întrebări legate de service sau de piese de schimb, ne puteţi contacta şi prin email, telefonic sau direct la magazinul nostru.

Tel: 021.324.12.11; 0721.241.221; 0788.390.421

Email: office@scule-serv.ro

Magazin: Sos. Mihai Bravu nr. 384, bl B1D, parter, sect. 3 BUCURESTI

SUS