CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Service acreditat Makita

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul reparatiilor de scule electrice, echipa noastra de tehnicieni electronisti, ajutata de cele mai noi aparate de diagnosticare si de tehnologie de ultima generatie va sta la dispozitie !

Service-ul nostru, acreditat Makita dispune de propriul depozit de piese de schimb (aproximativ 90% din piesele articolelor comercializate).

Toate reparatiile se fac doar cu piese de schimb originale furnizate de catre Makita.

ON BD COMPANY - Service Makita acreditat pentru reparații la:
 • SE (mașini electrice);
 • SB (mașini cu motor pe benzină).
Pentru corecta dvs. informare la alegerea unui produs, vă rugăm să verificați și abilitarea centrelor service din zona dvs. de interes Lista centre service Makita

Informatii despre service:

 • Primul pas pentru service-area unui produs este sa va prezentati cu el la service-ul Makita, din Sos. Mihai Bravu nr. 384, bl B1D, parter, sect. 3 BUCURESTI (in aceeasi locatie ca si magazinul).
 • In majoritatea cazurilor produsul este lasat in service, iar in cel mult 24 de ore veti fi anuntat telefonic de problemele pe care le are produsul, timpul de reparatie si costul total al reparatiei. In functie de aceste date puteti alege sa faceti sau nu reparatie. Ocazional pentru diagnosticarea corecta a produsului este nevoie de o reconstatare, dupa montarea unor primere repere defecte, necesare pentru testarea produsului in sarcina.
 • Reparatiile se fac doar cu acordul explicit al clientului, dupa ce acesta a fost informat cu privire la toate conditiile.
 • In cazul refuzarii reparatiei in urma constatarii sau reconstatarii defectului, costul de constatare varuaza intre 15 si 60 ron (tva inclus).
 • Nu se aplica tarif de constatare pentru produsele reparate.
 • Termenul pentru constatare este de 36 de ore de la intrarea in service.
 • Termenul pentru reparatie, in cazul in care nu sunt probleme cu stocul pieselor, este de 72 de ore de la acordul de reparatie.
 • Produsele neridicare in termen de 30 zile de la data reparatiei sau refuzului de reparatie se considera abandonate si vor fi casate.
 • Nu se fac constatari sau reparatii pe loc.

Unealta dumneavoastră se află pe mâini bune

Piese de schimb originale Makita

Pentru cei care au nevoie de diverse componente sau piese de schimb va oferim posibilitatea de a le comanda, pentru produsele comercializate de noi. Pentru a comanda piese de schimb sunt necesare informatii detaliate cu privire la marca produsului , denumirea produsului, codul de produs. seria de fabricatie (ocazional), de asemenea, tehnicieni nostri va pot solicita informatii suplimentare pentru a va ajuta sa identificati corect produsul si piesa necesara.

Contact service si piese de schimb

Pentru întrebări legate de service sau de piese de schimb, ne puteţi contacta şi prin email, telefonic sau direct la magazinul nostru.

Tel: 021.324.12.11; 0721.241.221; 0788.390.421

Email: office@scule-serv.ro

Magazin: Sos. Mihai Bravu nr. 384, bl B1D, parter, sect. 3 BUCURESTI

De ce service-ul nostru este solutia pentru tine?

Cu service-ul nostru economisesti bani iar unealta ta de baza va fi din nou ca in prima zi. Spre deosebire de competitorii nostri, noi nu reparam piesele defecte, ci le schimbam pentru ca unealta ta sa functioneze la capacitatea ei maxima.

Apeleaza la serviciile noastre si ai siguranta ca apelezi la cei mai buni profesionisti din domeniu. Si stii de ce? Pentru ca si alte firme de service scule electrice apeleaza la serviciile noastre.

Serviciile noastre includ:

SUS